Dutch cards

INNERSPEAK KAARTEN & GIDS

Het hulpmiddel van vandaag voor het opruimen, vrijgeven en genezen van karmische blokkades

Door Jean Adrienne

Ben je klaar om vorige levens en energieblokkades die je momenteel tegenhouden of pijn bezorgen, te begrijpen en los te laten?

Zijn er dingen waar je doorheen hebt gewerkt, maar ze lijken steeds weer op te duiken?

Als dat zo is, dan is het nu uw tijd voor InnerSpeak !

InnerSpeak Publishing

www.inner-speak.com

© 2005

Copyright @ 2005 door Jean Adrienne

Gedrukt en gepubliceerd in de Verenigde Staten door:

InnerSpeak Publishing, Atlanta, Georgia

www.inner-speak.com

Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boekje of deze kaarten mag worden gereproduceerd door een mechanisch, fotografisch of elektronisch proces, noch mag het worden opgeslagen in een elektronisch zoeksysteem, verzonden of anderszins gekopieerd voor openbaar of privégebruik, anders dan voor “redelijk gebruik” als korte citaten. ingebed in artikelen en recensies zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur / uitgever. De bedoeling van deze auteur is om informatie van algemene aard aan te bieden om u te helpen bij uw zoektocht naar emotioneel of spiritueel welzijn. In het geval dat u enige informatie in dit boekje voor uzelf gebruikt, wat uw grondwettelijk recht is, aanvaardt de auteur / uitgever geen verantwoordelijkheid voor uw daden.

INSTRUCTIES VOOR HET GEBRUIK VAN DE INNERSPEAK-KAARTEN

InnerSpeak is een zeer krachtige genezingsmethode die het innerlijke zelf, of de ziel, in staat stelt te communiceren met de bewuste geest, waardoor de gebieden of blokkades worden geïdentificeerd die ons beletten de werkelijkheden te creëren die we verlangen. Ons innerlijke zelf praat met ons voortdurend, maar we hebben niet de taal spreken. Anders zouden we aandachtig luisteren en leven in een staat van absolute perfectie, omringd met alles en iedereen die we verlangen! InnerSpeak is een taal om naar de ziel te luisteren.

Na vele jaren klanten te hebben geholpen bij het vrijmaken van hun pad en positieve vooruitgang in hun leven, heeft Jean Adrienne, de ontwikkelaar van InnerSpeak , een gemakkelijke en snelle manier gecreëerd voor iedereen die zijn eigen persoonlijke groei wil faciliteren om toegang te krijgen tot deze informatie. Deze kaarten communiceren met het onderbewustzijn op een manier die vergelijkbaar is met tarotkaarten, en het protocol dat in dit boekje wordt beschreven, zal je begeleiden bij het verwijderen van je eigen blokkades voor succes, geluk, gezondheid en liefde.

DE KAARTEN GEBRUIKEN

Begin met te beslissen wat u wilt opruimen of een deel van uw leven waaraan u wilt werken. Dit kan elk gebied zijn dat niet precies werkt zoals u wenst. Je kunt bijvoorbeeld vragen om blokkades te verwijderen op het gebied van relaties, geld, werk, huis verkopen, ziekte loslaten, etc. Om de blokkade op te ruimen ga je met de kaartjes zoeken waar deze oorspronkelijk gemaakt is.

Belangrijk: Deze kaarten werken alleen voor jou als je ze gebruikt in overgave aan je Hogere Macht, Geest of God / Godin. De eerste stap is om je over te geven aan je Hogere Macht en om hulp te vragen bij het bekijken van wat er moet worden vrijgemaakt voor je hoogste en beste goed en het hoogste en beste goed van allemaal. Nadat je een klein gebed hebt uitgesproken of je intentie hebt uitgesproken om de blokkering op te heffen, kun je je kaarten kiezen.

De kaarten zijn onderverdeeld in zeven kleurgroepen met een variërend aantal kaarten in elke groep.

Schud elke kleurgroep afzonderlijk en waaier ze afzonderlijk uit met de kleurzijde naar boven. Je selecteert ten minste één kaart uit elke kleurgroep, behalve de Indigo-groep, wiens kaarten alleen worden getrokken als je er tijdens een sessie naartoe wordt geleid, zoals in het geval van een vorig leven of voorouderlijke bron. Kies twee kaarten uit de Oranje groep en drie kaarten uit de Groene groep. Leg alle geselecteerde kaarten met de afbeelding naar beneden voor je op tafel.

ALGEMENE BETEKENIS VOOR DE KAARTEN

Draai de rode kaart om. Deze kaart geeft de BRON van uw blok aan. Zoek de juiste kaart in dit boekje op en lees wat er over deze BRON staat. Als op deze kaart Past Life of Ancestral staat, kun je een Indigo-kaart trekken om te zien waar die incarnatie plaatsvond.

Draai de twee oranje kaarten om. Deze kaarten beschrijven het trauma dat is gebeurd met de BRON die de blokkering heeft opgezet, waardoor je niet kunt bereiken wat je verlangt. U kunt er desgewenst meer over lezen.

Draai nu de gele kaart om. Deze kaart zal je vertellen wat het effect was van de OPSTART-trauma’s op de Ziel van de persoon die de BRON van het blok was. Deze kaart is belangrijk, want als de BRON een voorouder of een andere incarnatie van jou was, heb je vaak geen verband met het trauma dat die persoon is overkomen (maar het kan in feite heel dicht volgen bij wat er in je leven gebeurt). Je zult echter bijna altijd in verband brengen met hoe de Ziel zich voelt door wat er is gebeurd. Lees de beschrijving van deze ard .

Draai de blauwe kaart om. Deze kaart zal voor jou de overtuiging aangeven die vandaag in je Innerlijke zelf vastzit, gebaseerd op de OPZET en elke bijbehorende ZIELREACTIE.

Nu is het tijd om de blokken te verwijderen! Dat is de functie van de groene kaarten. Draai ze een voor een om en doe wat ze zeggen. Lees de beschrijving in dit boekje voor meer uitleg over elk ervan.

Als je alle drie de ontruimingen hebt voltooid, ontvang je een zegen van de engelen. Draai de violette kaart om en lees wat je zegen is voor het doen van dit opruimwerk.

Als u vragen wilt stellen om meer informatie te krijgen, om de informatie die u al heeft ontvangen te verduidelijken, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Als u bekend bent met spiertesten om ja / nee-vragen te beantwoorden, kunt u dat gebruiken. Of als u vertrouwd bent met het gebruik van een slinger, kunt u die gebruiken. Als je geen van beide kent, draai dan een muntstuk om. Bij een toss, draai je eerst de munt om en terwijl hij in de lucht is, zeg je ‘Laat me zien wat JA is’. Welke kant dan ook naar boven is, kop of munt staat voor “ja” voor de vraag. Controleer altijd voor elke vraag wat voor ‘ja’ staat , want dit kan veranderen. Op deze manier kunt u meer details te weten komen, zoals: “Was ik een man in dat leven?” of “Was deze voorouder aan de kant van de familie van mijn moeder?”

Erg belangrijk! Het is dankbaarheid die daadwerkelijk een opheldering bewerkstelligt . Bedank altijd je engelen en gidsen, evenals je hogere macht als je een sessie met deze kaarten hebt voltooid! Visualiseer bovendien hoe het opruimen van het blok er in uw leven uitziet. Voel het, ruik en proef het. Creëer nu voor jezelf de realiteit die je in je hoofd verlangt – bezit het met al je zintuigen.

BRONKAARTEN (ROOD)

1. VERLEDEN LEVEN

Dit blok is opgericht in een ander leven. Trek aan een Indigo-kaart om te zien waar het leven plaatsvond. U kunt ja / nee-vragen gebruiken om te bepalen of u in deze incarnatie een man of een vrouw was.

2. PARALLEL OF TOEKOMSTIG LEVEN

Dit blok is opgezet in een andere realiteit, maar niet in een vorige incarnatie. Ik geloof dat onze zielen tegelijkertijd in meerdere realiteiten kunnen bestaan. Ik heb maximaal vijf gelijktijdige levens in een sessie gelokaliseerd. Deze kunnen al dan niet op deze planeet plaatsvinden, maar eerder in de hemelse of engelachtige dimensies. U kunt ja / nee-vragen gebruiken om meer informatie te krijgen.

3. ZELFSABOTAGE OM TRANSFORMATIE TE VOORKOMEN

Angst is de grootste “gotcha” waarmee we in ons leven te maken hebben, en het is over het algemeen wat ons weerhoudt van succes en persoonlijke groei. We hebben het vermogen om de grootste struikelblokken voor onszelf te creëren om onze voorwaartse vooruitgang te blokkeren en ons ervan te weerhouden onze dromen te realiseren.

4. ANCESTRAL-

Krachten of blokken die op het aardse vlak waren opgesteld en op het aardse vlak moeten worden opgeruimd. Wanneer we overgaan van deze dimensie, laten we onze “bagage” achter die genetisch gecodeerd is in onze nakomelingen. In de Bijbel wordt gezegd dat “de zonden van de vaderen over de zonen worden bezocht tot aan het zevende geslacht”. Het getal zeven is een algemeen getal, en voorouderlijke kwesties kunnen veel dieper teruggaan dan zeven generaties, wachtend tot iemand ‘wakker wordt’ en het werk doet dat nodig is om de blokkade op te heffen. U kunt ja / nee-vragen gebruiken om te bepalen of de voorouder mannelijk of vrouwelijk was en van welke kant van uw familie (of beide geslachten!)

5. PSYCHISCHE AANVAL

Hoewel dit nogal onheilspellend klinkt, is het dat echt niet . Niemand heeft de kracht om ons aan te vallen, tenzij we ze die kracht geven. Maar vaker dan we willen geloven, hebben we de neiging om onze eigen kracht aan anderen weg te geven. In het geval van Psychic Attack moet u weten of het op u gericht is of dat u het zelf doet. De Universele Wet van Oorzaak en Gevolg stelt dat alles wat we uitzenden naar ons terugkomt, dus als we onbewust woede, woede of haat uitzenden in de richting van een ander, kan en zal het terugkomen om ons te bijten! Controleer ook of jij degene bent die jezelf aanvalt! U kunt nog een rode kaart trekken als u uzelf op dit gebied meer opheldering wilt geven.

6. SLUIER VAN DE DOOD-

De ziel weet wanneer ze dit gebied verlaat, en ze zal proberen af ​​te sluiten met de zielen die er het dichtst bij staan. Dit gebeurt op een onbewust niveau, maar het kan een diepgaand effect op je leven hebben en woede, verdriet en zelfs chaos veroorzaken zonder logische reden. Dezelfde impact kan worden gevoeld wanneer een lid van de zielengroep al is overgegaan en met jou wil worden afgesloten. Enkele van de vragen die u misschien zou willen stellen zijn: is de ziel al overgestoken? Is dit iemand die ik eigenlijk ken ? Familielid? Man vrouw? Enz

7. DEZE LEVENSDUUR

De bijbehorende SET-UP voor deze blokkering heeft zich tijdens je leven voorgedaan, dus vraag je af hoe oud je was. Om dit te vergemakkelijken gebruik ik groepen cijfers. Was ik bijvoorbeeld jonger dan acht jaar, jonger dan 15, enz., Om de zoekopdracht te verfijnen totdat ik de exacte leeftijd had vastgesteld waarop het trauma plaatsvond .

8. ONTWERP, GEBOORTE OF GEBOORTE

Een van de moeilijkste bronnen om te begrijpen is het trauma en de daarmee samenhangende schade die bij de foetus optreedt tijdens de conceptie, tijdens de zwangerschap of op het moment van geboorte. Als er op het moment van de conceptie geen echte emotionele intimiteit is tussen de biologische ouders , zal het kind volwassen worden en op zoek naar intimiteit overal buiten zichzelf, waardoor relatieproblemen ontstaan ​​die gedurende het hele leven zullen voortduren. Wrok en angst die de moeder tijdens de zwangerschap voelt, wordt ook op de baby overgedragen. In feite begint een vrouw die een bewuste beslissing neemt om haar baby ter adoptie af te staan, het proces van emotionele scheiding van dat kind zodra die beslissing is genomen, waardoor het kind (en later de volwassene) belangrijke lessen mist met betrekking tot het primaire onderwijs. emoties en vaardigheden die nodig zijn voor interpersoonlijke relaties.

9. OVERWELDIGD DOOR EEN AUTORITEITSCIJFER-

Deze blokkering wordt gegenereerd omdat je je macht hebt weggegeven aan een ander, meestal een persoon die jij ziet als iemand met autoriteit. Deze persoon kan een ouder, een baas, een leraar, een predikant of een goeroe zijn. Soms komt deze kaart naar voren in combinatie met de Psychic Attack-kaart.

KAARTEN INSTELLEN (Oranje)

1. SERVICE – VOELDE KRACHTLOOS-

Dit blok is ontstaan ​​omdat de BRON zich een dienaar voelde, machteloos voor de wil van een ander of anderen en niet in staat er iets aan te doen.

2. GESCHIKT OF GEEN LIEFDEHUWELIJK

De BRON bevond zich in een situatie zonder liefde. Als de BRON “Dit leven” of “Geboorte, conceptie, zwangerschap” is, dan betekent dit waarschijnlijk dat er geen liefde was tussen de biologische ouders.

3. VAST LOPEN OP HET VERKEERDE PAD-

De SET UP weerspiegelt een situatie waarin de SOURCE aanvoelt als een hamster op een wiel. Ze weten dat wat ze doen niet goed voor ze is, maar ze voelen zich machteloos om van richting te veranderen of van het stuur af te komen.

4. VERLIES VAN GELOOF IN ZELF / ANDER (S) OF GOD-

Precies wat de kaart zegt, de BRON heeft het geloof verloren. Gebruik ja / nee-vragen om te bepalen of ze het vertrouwen in zichzelf of in iemand anders hebben verloren. Vaak betekent deze kaart dat de BRON het geloof heeft verloren dat God voor hen zal zorgen.

5. MISBRUIK VAN MACHT

Vraag of degene die zijn macht misbruikt de BRON is of dat de BRON het doelwit is van het misbruik. Gebruik ja / nee-vragen om dit te bepalen.

6. MISLUKKING, RUÏNE, ARMOEDE

Bepaal met ja / nee-vragen welke van deze drie (of alle) van toepassing is op deze verrekening. Deze kaart geeft onjuiste overtuigingen aan die door de BRON zijn opgezet vanwege het trauma van een of meer van deze gebeurtenissen.

7. GEDWONGEN IN / UIT EEN PARTNERSCHAP OF HUWELIJK

Het middel SOURCE werd tegen hun wil gemanipuleerd, meestal door druk van familie, kerk of peergroup (tribale).

8. VERRADEN, LIGGEN OF VERLOGEN

Bepaal aan de hand van ja / nee-vragen welke van deze trauma’s zich hebben voorgedaan en of de BRON de dader of de ontvanger van het verraad was

9. STRAF VOOR ANDER’S WISDADEN-

Er zijn veel manieren waarop dit trauma zich manifesteert. Een vrouw die wordt misbruikt door een alcoholische echtgenoot, een onschuldige man die de gevangenis in gaat voor een vriend, een werknemer die een ander beschermt en ontslagen wordt, zijn slechts enkele voorbeelden.

10. ZELFMOORD

Dit kan een feitelijke handeling zijn waarbij de BRON zichzelf van het leven berooft, of het kan een virtuele zelfmoord vertegenwoordigen, waarbij men een situatie laat ontstaan ​​die voorkomen had kunnen worden en die eruitziet als een “doodswens”.

11. GEBROKEN HART

De BRON had hun hart gebroken of brak het hart van een ander.

12. ONTROUWELIJKHEID GEWEIGERD

Vraag om te zien of de BRON degene was die ontrouw was en erover loog of dat zij degene waren die werd voorgelogen en bedrogen. Deze kaart is ook verschenen in situaties waarin de BRON loog over bedrog in een andere situatie dan het huwelijk, namelijk : verduistering

13. KIND OF LIEFDE DAT MEEGENOMEN-

Het trauma van deze opzet draait om het verlies van iets waarvan men hield, door dood, scheiding, scheiding, enz. Vraag of de BRON degene was die het verlies leed, degene was die verloren was, of degene was die het kind of de geliefde heeft meegenomen.

ZIELREACTIEKAARTEN (geel)

1. GEBREK AAN VERGEVING BLOKKEN OPLOSSING-

Mijn definitie van karma is een herinnering die werd opgeslagen met een oordeel eraan. Als dit wordt geaccepteerd, is het gebrek aan vergeving wat het karma (of blok) op zijn plaats houdt. Dit bindt het trauma aan ons als een ketting en houdt ons in een staat van onvermogen om te veranderen.

2. INFLOW (GELD, LIEFDE, CREATIVITEIT) IS AFGESLOTEN-

Iemands vermogen om te ontvangen is geblokkeerd door het trauma van de SET UP (s). Financiën, seks, liefde en creativiteit zijn allemaal gecentreerd in het tweede chakra, de Sacral Plexus chakra, en in het algemeen, wanneer een van deze niet voor ons werkt, worden de anderen ook beïnvloed. Bovendien kan een persoon hiervan een fysieke manifestatie hebben als lage rugpijn of vrouwelijke problemen.

3. VERLIES VAN GELOOF IN JEZELF, ANDEREN OF GOD-

Deze kaart is precies wat er staat. Gebruik vragen om te bepalen wat het precies voor u betekent.

4. UW HART IS AFGESLOTEN-

De pijn van het SET UP-trauma heeft ervoor gezorgd dat je je hart hebt afgesloten of afgesloten, waardoor je niet gemakkelijk onvoorwaardelijke liefde kunt geven of ontvangen

5. SCHAAM EN VERNEDERING-

Het effect van de SET UP is dat je je in verlegenheid brengt of vernederd.

6. UW VERMOGEN OM IN RELATIES TE ZIJN IS VERSTOREN-

Al je relaties zijn in verval – huwelijk, carrière, vriendschappen en familie vanwege overtuigingen die zijn gecreëerd door het trauma van de SET UP

7. JE INSTINCTS EN ZELFWAARDE ZIJN GEWONDEN-

Een laag zelfbeeld is ontstaan ​​door het trauma van wat er met de BRON en / of rechtstreeks met jou is gebeurd, waardoor je jezelf niet vertrouwt om de juiste keuzes te maken. Vele malen dit zal resulteren in het maken geen keuzes op allen uit angst om verkeerd.

8. BURNOUT, UITPUTTING, SLIJTAGE

Door wat er is gebeurd en de reactie van de ziel erop, voel je je uitgeput. Je hebt niet de energie om vooruit te komen en de cyclus te doorbreken.

9. UW ZIEL VOELT VERVREEMD EN ALLEEN

We zijn nooit alleen, omdat we allemaal één zijn, maar het trauma van de SET UP heeft ervoor gezorgd dat je het idee hiervan bent kwijtgeraakt en je als een outcast voelt.

STUCK BELIEF CARDS (blauw)

Elk van de onderstaande gedachten of overtuigingen vertegenwoordigt een opgeslagen oordeel over de situatie die met de BRON is gebeurd. Deze overtuigingen zijn gecreëerd door de SET UP (s ), en gehecht aan de ziel. Zij zijn de energie die moet worden verwijderd met de CLEARINGS-kaarten. De overtuigingen zijn slechts oude, ongepaste of onjuiste gedachten die, wanneer ze worden gecorrigeerd of losgelaten, je zullen bevrijden om de realiteit te creëren die je verlangt en verdient door Goddelijk Recht.

1. IK KAN NIET HEBBEN WAT IK WIL-

2. IK BEN GESCHEIDEN VAN GOD / ANDEREN-

3. IK BEN NIET ERNSTIG GENOMEN-

4. IK VERDIEN GEEN ___________ (VRAAG WAT) –

5. HET IS NIET MOGELIJK OM TE VERANDEREN

6. ANDEREN ZIJN BETER DAN IK (OF VICE VERSA)

7. IK BEN NIET LIEFDE-

8. IK MOET STRIJDEN OM (GODS LIEFDE VERDIENEN, OVERLEVEN, GELUKKIG ZIJN, ENZ.) –

9. IK BEN GEBROKEN

KAARTEN WISSEN (Groen)

De meeste van deze opruimingen moeten worden gedaan met uw intentie.

Wat u van plan bent, is wat zo is. Doe ze een voor een, met aandacht, en stel uw intentie dat uw wil wordt gedaan voor het hoogste en beste welzijn van allemaal.

1. VERGEEF ALLE BETROKKEN

Wijsheid wist karma uit. Het opgeslagen geheugen met oordeel is te lang naar voren gebracht. Help de BRON om alle betrokkenen bij de OPSTELLING (en) te vergeven. Het belangrijkste is dat de BRON zichzelf / haarzelf moet vergeven! Over het algemeen geven we onszelf de schuld van alles wat er om ons heen gebeurt, en onze ergste oordelen zijn die waar we onszelf op richten!

2. VRAAG DAT DE SPIEGELS IN JE LICHAAM WORDEN VERWIJDERD-

Deze spiegels vertegenwoordigen energetisch afval van de oorspronkelijke BRON en OPSTELLING die in onze genetische structuur en aurisch veld blijven. Ze werken als magneten en trekken naar ons, mensen, plaatsen en dingen die lijken op de oorspronkelijke energie van de opgeslagen trauma’s. Ze moeten worden verwijderd. Doe dit met uw bedoeling. U hoeft het puin niet echt te ‘zien’. Als je het verwijderd hebt, vraag dan of deze nu lege ruimtes gevuld worden met Licht. De natuur verafschuwt een vacuüm, dus we willen ervoor zorgen dat alle lege ruimte volledig gevuld is met licht en liefde.

3. CONFRONT JEZELF IN EEN SPIEGEL. HEB DE OUDE IDENTITEITSVERBINDING OM TE ONTHULLEN WIE JE ECHT BENT-

Zie jezelf in je verbeelding in een spiegel. Wat je zou kunnen zien, zou meer op de BRON kunnen lijken dan op hoe je jezelf ziet. Wie je werkelijk bent, is een wezen van Licht, geschapen naar het beeld van de Geest. Wanneer het beeld verbrijzelt, kijk dan opnieuw en zie jezelf zoals je wordt gezien door de engelen!

4. ZOEK GEBIEDEN VAN OUDE, VASTGEZETTE ENERGIE IN UW LICHAAM / VELD. STUUR ZE NAAR HET LICHT-

Nogmaals, dit is energetisch afval van oude trauma’s. Stel uw intentie in dat het energieresten naar het licht worden gestuurd en dat de ruimte die het inneemt wordt vervangen door Licht en Liefde.

5. STA DE BRON TOE OM ZIJN Woede OF ANGST TE LATEN TOT HET ALLEMAAL GEGAAN IS

Dit wordt ook met opzet gedaan. Als je een visueel persoon bent, zie je misschien vonken van de BRON vliegen, zoals vonken op een sterretje van Fourth of July.

6. STEL JE VOOR DAT JE BENT GEDEKT DOOR EEN BLAD VAN WITBOEK. LAAT DE BRON OF EEN WEZEN ER OP SCHRIJVEN. SCHAKEL HET UIT EN LEES DE BOODSCHAP-

Een andere creatieve visualisatie is waar je de BRON of een ander Wezen, zoals een Engel, toestaat je een boodschap te geven.

7. VRAAG DAT UW TRILLINGEN ZO HOOG WORDEN VERHOOGD ALS VEILIG MOGELIJK IS VOOR U-

Vraag Spirit om je te helpen door je vibratie op dit moment naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Dit is een oefening die u dagelijks kunt doen en die u zal helpen bij uw spirituele groei. Doe dit wanneer u zich neerslachtig of verdrietig voelt. Als je overweldigd wordt door mensen of situaties, is het goed om dat ook te doen.

8. ROEP EEN ENGEL EN VRAAG OM HULP-

Je kunt het je beschermengel of een van de aartsengelen vragen. Ze wachten altijd om ons te helpen , maar ze bemoeien zich nooit met onze vrije wil, tenzij we een beroep op hen doen. Ze zijn dolblij om ons te helpen als we erom vragen!

9. KNIE IN OVERGAVE AAN GEEST. GEVRAAGD OM VOLLEDIG SCHOON TE WORDEN

Kniel lichamelijk neer in smeekbede en dankbaarheid en vroeg dat je blokkades worden gereinigd en de obstakels op je pad worden verwijderd.

10. WANDEL IN DE VIOLETTE VLAM VAN TRANSFORMATIE (HAND IN HAND MET DE BRON.) LAAT DEZE KRACHT WEGBRANDEN –

De violette vlam van de Opgevaren Meester St. Germaine is een zeer krachtig hulpmiddel voor genezing. Hij helpt ons in ons transformatieproces door alles weg te branden wat ons niet langer dient – pijnloos en vreedzaam.

11. CREËER IN JE VERBEELDING EEN FLES. NODIG DEZE KRACHT OF DE BRON UIT IN DE FLES. CORK HET. STUUR HET IN HET LICHT-

Dit visualisatieproces staat voor ‘loslaten en God laten’. Doe het en weet dat het GEDAAN is!

12. NODIG JE CHAKRA (‘S) UIT OM TE OPENEN, TE GENEZEN EN BALANS

Bepaal met ja / nee-vragen welke chakra’s moeten worden gereinigd en ben van plan dat te doen.

13. VERBIND HART-OP-HART MET DE BRON EN VRAAG WAT JE KUNT DOEN OM HEN TE HELPEN

Meestal is vergeving wat nodig is, maar heb hier geen verwachtingen – wees open en doe wat nodig is.

14. VRAAG DAT HET TRANSPARANTE ‘EI’ DAT UW VELD RONDOM WORDT OPGELOST EN IN HET LICHT WORDT VERZONDEN.

Soms, als we denken dat we onszelf beschermen, creëren we barrières die ons beletten te ontvangen wat voor ons hoogste goed is. Helaas blokkeren we ons vermogen om tegelijkertijd liefde te geven en te ontvangen. Deze ei-achtige barrière ziet eruit als een van die plastic paaseieren waar we snoep en munten in stoppen voor kinderen. Vraag of het van uw akker wordt weggenomen.

LOCATIEKAARTEN (Indigo)

Deze kaarten worden alleen getrokken als u wilt weten waar u in een vorig leven woonde, of waar een voorouder woonde. Als u meer details wilt, stel dan ja / nee-vragen om de exacte staat / stad / provincie te bepalen. Als je echt nieuwsgierig bent, kun je ook om tijdschema’s vragen.

ENGELEN ZEGENKAARTEN (Violet)

Je Angels belonen je altijd voor het doen van werk dat nodig is om je blokkades / bagage op te ruimen. Weet dat er meer van je wordt gehouden dan je kunt bevatten. Weet dat je nooit alleen bent. Het enige dat u hoeft te doen, is vragen en hulp staat aan uw zijde. Het antwoord op elk gebed is altijd ja! Wees u bewust van wat u vraagt ​​en waar u over denkt. Onthoud – elke gedachte, elke gedachte is een gebed!

De VIOLET-kaarten worden op de kaarten zelf uitgelegd en zijn je cadeaus voor een goed stuk werk.

Geef BEDANKT – en bezit uw vrijheid van het verleden!

OVER DE AUTEUR

Jean Adrienne is de maker van InnerSpeak en de auteur van Soul Adventures en InnerSpeak For Everyone. Ze is beschikbaar voor individuele verdiepingssessies en geeft wereldwijd workshops. Haar schema, boeken, meditatie-cd’s en meer zijn beschikbaar op haar website op www.inner-speak.com. Als je deze kaarten hebt gekocht en een Spaanse versie van dit boekje wilt, stuur dan een e-mail naar jeanadrienne@mindspring.com.


Comments are closed

© InnerSpeak 2001-2011